Välkommen till en värld av personliga gåvor och accessoarer för ditt företag!

Mejkmi är platsen där dina drömmar om unika gåvor och unika kontorstillbehör blir verklighet. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig produkter som inte bara utmärker ditt företag, utan som också får dina anställda och kunder att känna sig unikt uppskattade.

Varför välja oss?

  1. Personalisering på högsta nivå: Vårt skickliga team ser till att din logotyp, slogan eller grafik ser perfekt ut på våra produkter. Tack vare toppmodern teknik kan vi erbjuda dig unika lösningar som kommer att fånga allas blickar.

  2. Brett urvalOavsett om du letar efter eleganta personliga T-shirts med din företagslogotyp, praktiska logotypmuggar eller snygga personliga anteckningsblockskriv bara till contact@mejkmi.euså skräddarsyr vi nästan allt du kan tänka dig!

  3. Utmärkt kvalitet: Vi insisterar på material av högsta kvalitet och omsorgsfullt utförande. Våra produkter är hållbara, slitstarka och behåller sina estetiska kvaliteter även efter upprepad användning.

  4. Dedikerad service för företagmejkmi-teamet är proffs som förstår ditt företags behov perfekt. Vi ger dig gärna råd om de bästa personliga produkterna som passar dina förväntningar och din budget.

  5. Snabb orderhantering: Vi vet hur viktigt det är för dig att få dina produkter i tid. Det är därför vi ser till att dina beställningar levereras i tid, vilket ger dig sinnesfrid att allt kommer att vara klart i tid.

  6. Låg tröskel för minsta beställning: Vi hanterar beställningar för företag så låga som 10 artiklar per artikel. Ledtiderna för låga MOQ kan vara så låga som 2 arbetsdagar, medan det med andra företag vanligtvis är ett par arbetsdagar. veckor.

Vänta inte längre! Bli en av alla nöjda kunder som skapar sin framgångssaga tillsammans med oss. Kontakta oss idag för att ta del av vårt fulla utbud av tjänster och börja förverkliga dina kreativa idéer med mejkmi!